Ben je op zoek naar een professionele betaalbare en gebruiksvriendelijke website? Stop dan met zoeken, je hebt het juiste adres gevonden!

Joomla

Ik kan een complete website leveren, gebaseerd op het populaire en gebruiksvriendelijke Joomla. Door de toepassing van een "Content Management System" (CMS) zoals Joomla is het voor iedereen die met een computer overweg kan mogelijk om zelf teksten toe te voegen aan de website of deze te wijzigen en er foto’s bij te plaatsen. Vaak is kennis van een tekstverwerker zoals Word al voldoende.

Joomla is een CMS dat al ruim 13 jaar bestaat en continue verder wordt ontwikkeld door een groeiende internationale community. Het volgt ook altijd de nieuwste technische ontwikkelingen zoals Bootstrap en Less.

De voordelen van een Joomla website

Hieronder enkele voordelen van een door mij gemaakte Joomla website:

  • Eenvoudig uit te breiden met extensies en onbeperkt aantal pagina's.
  • Professioneel webdesign.
  • Responsive, dus geoptimaliseerd voor ieder apparaat.
  • Zoekmachine vriendelijk, dus goed vindbaar in Google.
  • Eenvoudig websitebeheer.
  • Onafhankelijk beheer van je site.
  • Snel te bouwen, daardoor zeer betaalbaar.

Website eenvoudig uit te breiden

Joomla websites zijn eenvoudig uit te breiden via extensies en je kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk!
Mocht je later de functionaliteit van je website willen aanpassen dan kun je gebruik maken van de meer dan 10.000 uitbreidingen die beschikbaar zijn. Ook het aantal pagina's van de website is onbeperkt.

Professioneel webdesign

Door het gebruik van templates kunnen websites snel geleverd worden en zien ze er toch professioneel uit. Ik maak gebruik van templates van professionele bedrijven en er is verschrikkelijk veel mogelijk. Deze templates pas ik vaak aan, onder andere aan de huisstijl van je bedrijf. Een custom made template is echter ook mogelijk.

Responsive website

Tegenwoordig zijn vrijwel alle websites responsive. Dit wil zeggen dat het ontwerp van de website mee schaalt met de afmetingen van het scherm. Vroeger was het noodzakelijk om voor smartphones en tablets een aparte template te maken, maar met een responsive template is dit niet meer nodig. Met een responsive website kan de gebruikservaring worden geoptimaliseerd per apparaat en scherm grootte, je ziet altijd de website in zijn geheel op het scherm. Ook is het mogelijk om bepaalde delen alleen op een klein scherm te laten zien. De pagina kan dan geoptimaliseerd worden voor dit kleine scherm terwijl een gebruiker van een groot scherm een andere presentatie krijgt.

Responsive website

Zoekmachine vriendelijk

Uiteraard streef ik er naar dat je website gemakkelijk gevonden kan worden door zoekmachines door het toepassen van zoekmachine optimalisatie (in het Engels: Search Engine Optimisation ofwel SEO).
Via het beheersysteem kan alles eenvoudig worden ingesteld en aangepast.

Eenvoudig websitebeheer

Het beheersysteem van Joomla websites is vrij eenvoudig. Ook mensen zonder technische kennis kunnen eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen, wijzigen en verwijderen. Daarnaast zijn er veel boeken en online handleidingen te vinden over Joomla.

Onafhankelijk beheer van je site

Na de oplevering van je website ben je niet meer afhankelijk van het bedrijf dat je website gebouwd heeft. Tenminste...als ze het goed hebben gedaan. Omdat Joomla "Opensource" is, is het voor elk bedrijf met ervaring in Joomla mogelijk om je website te updaten, uit te breiden of aan te passen. Uiteraard minder leuk voor mij mocht je beslissen om met een ander bedrijf verder te gaan, maar wel prettig voor jou. Aangezien het belang van de klant bij mij voorop staat vind ik het dus ook een belangrijk argument om voor een Joomla website te kiezen.

En de prijs?

Die is meer dan redelijk, zelfs goedkoop te noemen. Webdesign voor bedrijven maakt websites die hun geld meer dan waard zijn. Uiteraard is de prijs afhankelijk van je wensen, daarom kun je altijd vragen om een prijsopgave voor het maken van een website voor je bedrijf. Veel bedrijven hanteren standaard prijzen voor bijvoorbeeld 5 pagina's, maar ik lever liever maatwerk.