Webdesign voor bedrijven

Sociale netwerksite

Iedere dag gaan miljoenen mensen online om in contact te blijven met vrienden, familie, collega's, leden van hun club etc. De meeste gebruiken hiervoor een sociale netwerksite zoals Facebook of Twitter.
Maar echt privacy vriendelijk is dit niet zoals inmiddels vrijwel iedereen weet. Met een sociale netwerksite van Webdesign voor bedrijven is het mogelijk om gebruikers een profiel aan te laten maken, voorzien van informatie en bijvoorbeeld foto's en films. Dus net zoals Facebook maar dan zonder privacy risico's en advertentiebanners.

Hieronder enkele van de vele mogelijkheden:

Profielen

Profiel pagina

Maak een mooie profielpagina voorzien van profiel foto en coverfoto. Voeg onbeperkt velden toe zoals leeftijd, woonplaats, interesses etc.

Mobiele layout

Mooi weergegeven in alle mobiele webbrowsers, gedraagt zich bijna als een native app! Volledig responsive, met werkbalk en navigatie die zijn ontworpen om minder belemmerende weergave van de site mogelijk te maken. Ideaal voor gebruikers die constant onderweg zijn..

Activiteiten

Activiteiten tijdlijn

Toont elke statusupdate, profielfoto-updates, aankomende evenementen, foto-, video- of audio-uploads, interactieve polls, badges, prestaties en nog veel meer.

Interactieve polls

Adviezen zijn subjectief maar even belangrijk. Laat je vrienden zeggenschap hebben en hun stem uitbrengen via een poll.

#Hashtags & @Mentions

Helpt de gebruiker om te zoeken naar vergelijkbare onderwerpen die actief worden besproken of trending zijn. Zorg dat je vrienden erbij betrokken zijn door hun @namen te vermelden.

Reacties

Net als Likes op Facebook kunnen gebruikers kiezen uit 5 vooraf gedefinieerde emoties, waaronder Happy, Love, Angry, Wow en Sad bij elk bericht, poll, opmerking, foto, video of audio-upload op de activiteiten tijdlijn.

Stemming

Deel je huidige stemming of gevoelens met de ingebouwde en vooraf geselecteerde gemoedstoestand.

Rich Media-berichten

Elk media bericht genereert een thumbnail, speciaal voor video's. Hiermee heeft de gebruiker gelijk een beeld van het bericht.

Tag vrienden

Sluit een klikbare link in, ook wel bekend als 'tag' van een persoon wiens bericht interessant kan zijn voor je vrienden, families of collega's om hen te waarschuwen voor informatie die nuttig zou kunnen zijn.

Pagina's

Pagina's

Een plek om bijvoorbeeld je bedrijf te promoten. Geschikt voor startups en bedrijven om te communiceren met hun klanten.

Discussies

Bouw je publiek op met discussiegereedschappen en deel bestanden als een ondersteunde mogelijkheid om je bedrijf verder te promoten.

Recensies en beoordelingen

Ontvang beoordelingen van alle pagina-gebruikers. Paginabeheerders kunnen ook alle beoordelingen modereren voordat ze gepubliceerd worden op de pagina.

Groepen

Groepen

Groepen zijn bedoeld voor mensen of goede vrienden met een gemeenschappelijk belang, om dingen met elkaar te delen, te communiceren en contact te houden met elkaar.

Groepsdiscussies

Bouw je publiek voor je groep op met discusssie-tools en deel bestanden als een hulpmiddel om je groepsactiviteiten verder te verbeteren.

Groepslidmaatschap

Groepsbeheerders kunnen alle in behandeling zijnde leden voor de groep filteren, goedkeuren of afkeuren.

Evenementen

Evenementen

Maak kennis met de nieuwste gebeurtenissen en aankomende evenementen in de gemeenschap. Organiseer sociale bijeenkomsten en maak ze Open, Privé of Alleen voor genodigden.

Mededelingen

Verspreid belangrijke informatie over het evenement.

Gesprekken

Gesprekken

Begin een privé gesprek met andere leden of neem deel aan een groepsdiscussie. Ontvang direct een melding wanneer er nieuwe berichten binnenkomen in je inbox.

Deel bestanden

Deel moeiteloos documenten, PDF-bestanden, afbeeldingsbestanden, video- of audiobestanden en zipbestanden.

Emoji-ondersteuning

Emoji zijn wereldwijd steeds populairder geworden, dus een toegevoegde emoji-ondersteuning maken gesprekken interactiever en op een creatiever manier leuk.

Real-time berichten

Ontvang onmiddellijk updates en berichten van vrienden via ingebouwde chat functie.

Foto's

Foto's

Een foto zegt meer dan duizend woorden - deel foto's met je vrienden of vreemden.

EXIF Data

Deel Exif data van je foto's zoals camera en camera instellingen.

Locatie

Voeg locatie toe aan je fotocollecties. Toon de exacte locatie waar die foto's werden gemaakt.

Tagging

Tag iemand op een foto en die zal worden gekoppeld aan hun profielen en hun activiteiten tijdlijn.

Grid layout

Toon je foto's een een responsive grid layout.

Video's

Video's

Video's zijn een van de meest meeslepende manieren om nieuwe bron van entertainment in sociale netwerksite te delen en te ontdekken. Deel trending, persoonlijke favorieten of zelfs zelfgemaakte video's met je community.

Upload of insluit video

Upload mp4-bestanden of sluit links in op gebruikersprofielpagina's, groepen, evenementen of zelfs pagina's.

Video providers

Sluit video's in van Youtube, Twitch, Vimeo, DailyMotion, MTV, Smule, Metacafe en nog veel meer!

Audio

Audio

Deel je favoriete nummers of remixes. Speel je favorieten, ontdek nieuwe nummers en bouw de perfecte afspeellijst in je community!

Albums

Originele albumhoezen van de audiobestanden weergeven of zelf personaliseren!

Audio providers

Sluit audio in van Spotify en SoundCloud - onbeperkte keuzes en eindeloze muziek!

Audio playlist

Maak meerdere afspeellijsten en deel deze binnen je community voor alle gelegenheden.

Uitgebreide beheerfuncties

Uitgebreide beheerfuncties

Krachtige beheersinterface en gebruiksvriendelijke instellingen. Alles wat je ooit nodig hebt om betere controle te krijgen en je sociale netwerksite eenvoudig te beheren. Bekijk via een vogelvlucht de vitaliteit van uw sociale site en ontvang samen met andere core-extensies in Joomla van extensie-updates.

Opslag files in de Cloud

Robuuste en betrouwbare externe opslag. Hiermee kun je mediabestanden op afstand opslaan, waardoor de belasting van je webserver drastisch wordt verlicht.

Uitbreidings extensies

Het verbeteren van de bruikbaarheid van je sociale wetwerksite met meer dan 40 opnieuw ontworpen en aangepaste modules om ervoor te zorgen dat je site aantrekkelijk en relevant blijft.

E-mailmeldingen

Gebruikers ontvangen onmiddellijk e-mailmeldingen wanneer er vriendverzoeken, evenementen, opmerkingen, updates enzovoort zijn.

Privacy instellingen

Gebruikers hebben privacy-controle over hun eigen items. Eenvoudig te configureren met slechts één pagina om ze allemaal te beheren. Aan de andere kant kunnen beheerders de standaardprivacywaarden voor alle gebruikers in elk profieltype beheren.

Eigen sociale netwerksite laten maken?

Overweeg je ook om een sociale netwerksite te laten maken? In dat geval sta ik klaar om ook voor jou een design op maat te maken. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan. Ook jouw sociale netwerksite voeg ik graag toe aan mijn portfolio.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op via de contact pagina. Uiteraard kun je me ook bellen!