Webshop

Lekkers uit Hongarije

Het project

Voor Lekkers uit Hongarije heb ik een nieuw ontwerp gemaakt voor hun website. De vorige website was ook door mij gebouwd met Joomla. Voor het webshop deel werd MijoShop gebruikt, een aangepaste versie van OpenCart. Dit maakte het ingewikkeld om updates te doen. De nieuwe webshop is nu volledig OpenCart en voorzien van een aantal extra extensies zoals een uitgebreide order module. Hiermee kunnen handmatig producten worden toegevoegd aan bestaande orders en kunnen er ook producten die niet beschikbaar zijn in de webshop aan de order worden toegevoegd. Op deze manier kan winkelverkoop ook in de webshop verwerkt worden.

Ik heb gebruik gemaakt van een commerciële template die veel mogelijkheden heeft om een uniek design te maken. Daarnaast bevat deze template veel opties waaronder een zogenaamde “One Page Checkout” pagina waarbij het gehele bestelproces op 1 enkele pagina plaatsvindt. De lay-out is responsive, dat wil zeggen goed zichtbaar en werkbaar op elk apparaat. Als de webshop op een mobiele telefoon wordt bekeken wordt ook een speciaal menu toegevoegd om het navigeren gemakkelijker te maken.

Het resultaat is een website met zeer veel mogelijkheden en een tevreden klant.

Mijn werk

  • Webshop design
  • Toevoegen content
  • Toevoegen Sisow betaal extensie
  • Toevoegen uitgebreide order module
  • Toevoegen zoekmachine vriendelijke URL's

Gebruikt CMS

OpenCart

Gebruikte technieken

HTML5, Bootstrap, Less en jQuery

Gehost bij

TransIP

Bekijk de webshop

www.lekkersuithongarije.nl

Eigen webshop laten maken?

Overweeg je ook om een nieuwe webshop te laten maken? In dat geval sta ik klaar om ook voor jou een design op maat te maken. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan. Ook jouw webshop voeg ik graag toe aan mijn portfolio.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op via de contact pagina. Uiteraard kun je me ook bellen!