Webshop

Juulswinkeltje

Het project

De webshop is opgezet met OpenCart. Om de kosten te drukken is er gebruik gemaakt van een commerciële template die ik heb aangepast. Ook is er een "One Page Checkout" extensie toegevoegd. Behalve dat deze extensie het afreken proces op 1 enkele pagina mogelijk maakt kunnen er ook betalingsmogelijkheden gekoppeld worden aan de verzending. Als een klant gebruik wil maken van "afhalen in de winkel" is het natuurlijk handig als er ook betaald kan worden in de winkel. Een klant die zijn producten thuis bezorgt wil hebben moet natuurlijk niet de optie krijgen om af te rekenen in de winkel.

Voor het betaalproces is gebruik gemaakt van de betaalprovider "Sisow". Deze provider biedt verschillende betalingsmogelijkheden waaronder IDeal, Paypal en Mollie. Voor de webshop eigenaar is het handig dat deze slechts met één provider te maken krijgt. Betalingen worden periodiek bijgeschreven op de eigen bankrekening.

Mijn werk

  • Webshop design
  • Aanpassingen template
  • Toevoegen content
  • Toevoegen One Page Checkout extensie
  • Toevoegen Sisow betaal extensie
  • Toevoegen zoekmachine vriendelijke URL's

Gebruikt CMS

OpenCart

Gebruikte technieken

HTML5, Bootstrap, Less en jQuery

Gehost bij

TransIP

Bekijk de webshop

www.juulswinkeltje.nl

Eigen webshop laten maken?

Overweeg je ook om een nieuwe webshop te laten maken? In dat geval sta ik klaar om ook voor jou een design op maat te maken. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan. Ook jouw webshop voeg ik graag toe aan mijn portfolio.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op via de contact pagina. Uiteraard kun je me ook bellen!